Hotel Villa Belvedere 3* - Cefalu, Severna Sicilija | RubiconTravel

Hotel Villa Belvedere 3* - Cefalu, Severna Sicilija

3*

CENA i program putovanja (aranžman): 

Hotel Villa Belvedere 3* je smešten na tihoj lokaciji na 500 metara od mora. U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatan parking i klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom i TV-om sa satelitskim kanalima. Hotel Belvedere ima bar koji radi non-stop, bazen i terasu za sunčanje sa koje se pruža panoramski pogled. Gostima hotela na raspolaganju je i fitnes centar. Osoblje hotela može organizovati izlete do Eolskih ostrva, Taormine i Agriđenta.

horizontal-tabs

Pošaljite upit
Slične ponude

Sicilija

Sicilija
5.05.-13.05.2021.
769 €

3*

SICILIJA  Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine.

Najlepša jezera Italije

Najlepša jezera Italije

 Nastali na kraju ledenog doba, turistički popularni još u rimskom periodu, jezera Italije imaju neprevaziđenu lepotu.

Toskana

Toskana

Magična Toskana predstavlja jednu od najdramatičnijih regija Italije... Njena istorija, monumenti, pejzaži, prosto oduzimaju dah. Iz ovog dela na svoje putešestvije svetom krenuli su humanizam i renesansa.

 

Rim

Rim

Svi putevi vode u "Rim glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije.

Apartmani Orsa Maggiore - Falcade, Tre Valli

Apartmani Orsa Maggiore - Falcade, Tre Valli

Apartmani se nalaze u sklopu hotela Orsa Maggiore, udaljeni su 1km od žičare, do koje je oragnizovan besplatan prevoz. Hotel se nalazi na prelepoj lokaciji, i nudi svojim gostima panoramski pogled na Dolomite. Sve usluge koje nudi hotel Orsa Maggiore možete koristiti uz doplatu. 

Hotel Molino 4* - Falcade, Tre Valli

Hotel Molino 4* - Falcade, Tre Valli

4*

Hotel Molino 4* nalazi se u srcu Dolomita, na nadmorskoj visini od 1150 m, okružen predivnim parkom sa drvećem. Hotel gostima nudi usluge restorana i bara. Sobe objekta sadrže falt-screen TV, privatno kulatilo sa bideom, tušem i fenom za kosu. Treviso aerodrom je od hotela udaljen 82km. 

 

Pages