Hotel Acacia Resort 4* - Campofelice di Rocella, Severna Sicilija | RubiconTravel

Hotel Acacia Resort 4* - Campofelice di Rocella, Severna Sicilija

4*

CENA i program putovanja (aranžman): 

Hotel Acacia Resort okružen je zelenilom i smešten na obali mora u gradu Kampofeliče di Ročela. Hotel poseduje privatnu plažu, spa centar i bazen nepravilnog oblika površine 1.600 m². U ponudi takođe ima teretanu, teniski teren i zabavni program. Restoran hotela je specijalizovan za pripremu jela sicilijanske i internacionalne kuhinje. Na raspolaganju su vam takođe bar pored bazena i salonski bar sa živom muzikom u večernjim satima. Hotelski kompleks se nalazi u blizini Regionalnog parka prirode Madonije i na 15 minuta vožnje od Čefalua. Do Palerma se može stići za nešto manje od 1 sat vožnje automobilom. 

horizontal-tabs

Pošaljite upit
Slične ponude

Apartmani Case Vacanze Blue Bay Cefalu - Cefalu, Severna Sicilija

Apartmani Case Vacanze Blue Bay Cefalu - Cefalu, Severna Sicilija

Apartmanski kompleks Case Vacanze Blue Bay Cefalu, smešten je iznad stenovite plaže, odakle se pruža pogled na zaliv. Od centra Ćefalua objekat je udaljen oko 2 km, a od aerodroma u Palermu 110 km.

Hotel Cefalu Sea Palace 4* - Cefalu, Severna Sicilija

Hotel Cefalu Sea Palace 4* - Cefalu, Severna Sicilija

4*

Cefalù Sea Palace 4* se nalazi na obali, u blizini centra Ćefalua, i nudi prekrasan pogled na grad i more. Hotel je udaljen samo 10 metara od obale i nudi privatnu plažu i wellness sadržaje. Na privatnoj hotelskoj plaži nalaze se besplatne ležaljke i suncobrani, kao i bar, tuševi i toaleti. Hotel takođe poseduje otvoreni bazen sa hidromasažnim delom. Gosti hotela Sea Palace mogu se opustiti u spa centru koji sadrži saunu i tursko kupatilo, a na raspolaganju su vam raznovrsne masaže i kozmetički tretmani.

Hotel Alberi del Paradiso 4* - Cefalu, Severna Sicilija

Hotel Alberi del Paradiso 4* - Cefalu, Severna Sicilija

4*

 Hotel Alberi Del Paradiso 4* je antička plemićka kuća, okružena bujnim baštama i sa velikim bazenom. Hotel nudi besplatan prevoz do privatne plaže i starog centra grada Cefalu. Sve sobe hotela Alberi del Paradiso imaju podove sa pločicama i klasičan drveni nameštaj, uz besplatan bežični internet i klima uređaj, i neke od njih gledaju na bašte, a iz soba na višim spratovima pruža se pogled na Tirensko more. Hotel svojim gostima nudi i wellness centar sa saunom i sobama za masažu, a možete da vežbate i u fitnes centru ili da uživate u partiji tenisa na terenima.

Hotel Fiesta Garden Beach 4* - Campofelice di Rocella, Severna Sicilija

Hotel Fiesta Garden Beach 4* - Campofelice di Rocella, Severna Sicilija

4*

Hotel Fiesta Garden Beach smešten je 5km od gradića Campofelice di Rocella i 17km od Ćefalua. Aerodrom u Palermu je od hotela udaljen oko 50km. Hotel poseduje privatnu plažu koja je udaljena 300 metara. Hotel Fiesta Garden Beach zauzima veliko prostranstvo ukrašeno prebogatim vrtovima. Idealan je za miran i porodičan odmor. Hotelski kompleks se sastoji iz dve zgrade, Fiesta Garden i Athenee Palace. Gosti koriste zajedničke sadržaje.

Hotel Fiesta Athenee Palace 4* - Campofelice di Rocella, Severna Sicilija

Hotel Fiesta Athenee Palace 4* - Campofelice di Rocella, Severna Sicilija

4*

Hotelski kompleks Fiesta Athenee Palace nalazi se u blizini mesta Campofelice di Rocella, između Ćefalua (17km) i Palerma (50km). Šljunkovita plaža je od hotela udaljena 100 metara. Hotelski kompleks sa puno zelenila osmišljen je da obezbedi izuzetno prijatan odmor. Hotelski kompleks se sastoji iz dve zgrade, Fiesta Garden i Athenee Palace. Gosti koriste zajedničke sadržaje.

Hotel Dolcestate 4* - Campofelice di Rocella, Severna Sicilija

Hotel Dolcestate 4* - Campofelice di Rocella, Severna Sicilija

4*

Hotel Dolcestate nalazi se u između Čefalua (17km) i Palerma (50km) u neposrednoj blizini gradića Kampofeliće di Roćela (4km). Hotel je smešten u pejzažu sicilijanske obale, među ruševinama drevnog grčkog grada Himere i nacionalnog parka Madonie. Hotel je izolovan, nema puno sadržaja u okolini pa se preporučuje iznajmljivanje automobila. Nalazi se na oko 10 minuta hoda do lokalne stanice ovog grada.

Pages