Svetski kongres kardiologa u Dubai 2018. - WCC Dubai

Rubicon Travel | 03/11/2018 - 23:53
Svetski kongres kardiologa u Dubai

Koja agencija organizuje putovanja na svetske i evropske kongrese i manifestacije, odnosnosno organizuje programe za posetu  specijalističkim, naučnim kongresima iz oblasti kardiologije, farmacije, ortopedije, onkologije i drugih medicinskih kongresa u svetu i Evropi onda je to Rubicon travel iz Beograda (PCO Serbija)?

Rubicon travel organizuje nabavku avio karata, lokalne transfere, smeštaj u hotelima u centru grada odnosno blizu kongresnih centara ili manifestacija, organizaciju individualnih ili grupnih poseta kongresima i manifestacijama sa uključenim ili na licu mesta organizovanjem grupnih ili individualnih poseta kulturno istorijskim spomenicima, organizaciju večera, turističkog vođenja na srpskom ili emgleskom jeziku, prevodioca i drugih usluga koje mogu biti od koristi prilikom putovanja iz Srbije na kongres u inostranstvu. Takođe agencija obezbeđuje plaćanje i obezbeđivanje kotizacija na kongres.

U ovom trenutku postoje 2 grupe sa sigurnim polaskom na Svetski kongres kardiologije- WCC 2018       D U B A I  

Svetskog kongresa kardiologije   WCC 2018

Polazak : 04.12.2018.     Povratak: 09.12. 2018.

Trajanje putovanja na kongres: 6 DANA / 5 NOĆENJA

Dobro došli na Svetski kongres kardiologa i kardrdiovaskularnog zdravlja u organizaciji Svetske kardiološke asocijacije, Zalivske asocijacije kardiologa i Društva kardiologa UAE.

  • Uobičajene vremenske prilike u ovom periodu su karakteristične za pustinjsku zemlju arabijskog poluostrva. Temperature vazduha su u proseku od 20 do 25 °C u toku dana, dok su večeri prijatnije sa temperaturom u proseku od oko 15 do 20 °C. Vlažnost vazduha je  oko 70 %.
  • Valuta Ujedinjenih Arapskih Emirata  je dirham: 1USD = 3,67 AED, 1EUR = 4,20 AED 
  • NA PUT JE BOLJE PONETI VALUTU US$ ZBOG BOLJEG KURSA
  • Preporučuje se poneti kapu ili šešir za sunce i  kreme za sunčanje sa visokim faktorom.

Broj mesta je ograničen.

Za više informacija kontaktirajte organizatora putovanja :

Rubicon travel, Beograd

Kongresno odelenje

011 3981411

kongresi@rubicontravel.rs