Terme Olimia - Slovenija | RubiconTravel

Terme Olimia - Slovenija

CENA i program putovanja (aranžman): 

Terme Olimia nalaze se uz samu reku Sutlu na samoj granici sa Hrvatskom. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama.

Prirodno bogatsvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 30-37°C. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama.

Danas su Terme Olimia omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Zimski „wellness centar” Termalia sa vodenim površinama i velikim izborom različitih sauna, kao i letnji termalni park Aqualuna predstavljaju vrhunsku atrakciju.

horizontal-tabs

Pošaljite upit
Slične ponude

Terme Paradiso - Slovenija

Terme Paradiso - Slovenija

Terme Paradiso u mestu Dobova, na samo 25 km od Zagreba, predstavlja najmanje termalno kupalište u Sloveniji sa izuzetnom termalnom vodom radi tokom cele godine. Na 1.800 kvadratnih metara vodenih površina – sopljašnjih i unutrašnjih, nude različite atrakcije – spora reka, tobogan Multitrack, tobogan Kamikaze sa 10 metara visine,…

Portorož - Slovenija

Portorož - Slovenija

Portorož - grad na slovenačkom primorju, jedan je od najvećih turističkih centara u Sloveniji. Leži u mirnoj uvali Piranskog zaliva, na najsevernijem delu Jadrana, na slovenačkoj obali koja meri nešto više od 40 kilometara. U Portorožu postoji marina, kazino i nekoliko sportskih objekata.

Bohinj - Slovenija

Bohinj - Slovenija

Bohinj sa svojim planinskim karakterom, prirodnim lepotama i čistom prirodom pripada turistički najposećenijim zimskim odredištima u Sloveniji. Nalazi se na severozapadu države. Od Beograda je udaljen 672 kilometara. Na planini vlada oštrija, umereno kontinentalna klima.

Bled - Slovenija

Bled - Slovenija

Bled je, sa svojom okolinom i prirodnim lepotama, pravi biser Slovenije. Već prepoznatljiva slika Bleda sa zamkom iznad grada, jezerom i ostrvcetom u sredini privlači mnoge turiste preko cele godine.

Slovenija

Slovenija

Slovenija je podalpska, a manjim delom i sredozemna i panonska država na jugu Srednje Europe. Slovenija se nalazi u Srednjoj Europi na dodiru Alpa, Dinarskih planina, Panonske nizije i Sredozemlja.

Hotel Vitranc 3* - Kranjska Gora

Hotel Vitranc 3* - Kranjska Gora

3*

Hotel Vitranc, smešten je u centru sela Podkoren, na samo 2 km od Kranjske Gore. Nudi udobne sobe i apartmane u seoskom stilu. Nalazi se na pola puta između austrijske i italijanske granice. Sve sobe hotela Vitranc nude predivan pogled na okolne planine i opremljene su nameštajem od drveta. Apartmani poseduju kuhinju, a pojedini i mašinu za pranje veša. U restoranu hotela Vitranc, koji se nalazi u prizemlju, služe se jela slovenačke kuhinje, kao i plodovi mora, šnicle i jela od testenina. Doručak se služi u trpezariji hotela.

Pages