Sphinx Aqua Park Beach Resort 4* - Hurgada

 • nalazi se u oblasti El Dahar, u severnom dellu Hurgade
 • udaljen je od centra 3 km, od aerodrom oko 8 km
 • na svojoj lepo uređenoj peščanoj plaži
 • hotel raspolaže sa 233 soba
 • 4 restorana i 5 barova
 • 5 bazena za odrasle i 2 za decu
 • aqua park sa 7 tobogana 
 • sportski i fitness sadržaji
 • wellness i spa sadržaji

 

 

Opšti podaci

Hotel Sphinx Aqua Park Beach Resort je moderno uređen, sa elementima egipatske tradicionalne arhitekture. Nalazi se na lepo uređenoj peščanoj plaži, pogodnoj za ronjenje, na samo 3km od Sakale – starog dela grada. U okviru hotela je nekoliko bazena, restorana, barova. Tim animatora organizuje raznovrsne programe, kao što su tradicionalni i narodni plesovi, nastupi sa uživo muzikom, dnevne i večernje animacije. Od dodatnih zabavnih i sportskih aktivnosti gostima su na raspolaganju Spa centar, Diving centar, Aqua centar (jedrenje, snorkling, vodeni sportovi). Hotel ima ukupno 233 smeštajne jedinice. 

Za decu tu su: aqua park, igralište, bazen, mini disko, mini klub, mini zoo, razna takmičenja i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

 

 

 

 

 

 

  Lokacija

  Nalazi se u severnom delu Hurgade, u oblasti El Dahar. Od centra Hurgade je udaljen 3km a od aerodroma oko 8km.

  Plaža

  Hotel se nalazi se na svojoj lepo uređenoj peščanoj plaži, čiji je veći deo zona sa plitkom vodom. Drugi deo je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet, do njega se može doći i pontonom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

  do 50 km
  Sopstvena
  1 - 5km
  Hotelski kompleks

  Smeštaj

  Hotel ima ukupno 233 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju balkon ili terasu, sef, telefon, SAT TV, mini bar (jedna flaša mineralne vode dnevno), ketler, klima uređaj, tuš kabinu ili kadu, fen za kosu. 

  Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

  Hrana i piće

  Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima), kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima 4 restorana – Cleopatra i Sphinx su glavni restorani, Memphis je uveče a la carte restoran koji se ne doplaćuje dodatno, već je potrebna rezervacija. U ovom restoranu se određenim danima služi kineska, orijentalna ili italijanska kuhinja. Preko dana, za vreme ručka, u ovom restoranu se služi užina. Tu je i restoran Luxor gde možete imati večeru na otvorenom. U okviru hotelu je nekoliko barova: Isis Bar/Restaurant, Lobby bar, Pool bar, Beach bar, Snack bar. Od ostalih usluga tu su: šiša, sladoled, kafa. 

  Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, morski lodovi i roštilj u bar/restoranu Isis, sveže ceđeni sokovi.

  Kompleks (Resort)
  veliki (+ 150 soba)
  Terasa/Balkon
  TV/SAT TV
  Sef
  Frižider/Mini bar
  Fen
  Klima

  Ostali sadržaji

  Wi-Fi u lobiju hotela, menjačnica, sala za sastanke, rent a car, doktor, prodavnice, salon lepote, jahanje kamile na plaži, apoteka, servis za pranje i peglanje veša.

  Sport i zabava

  U okviru hotela je 5 bazena, od kojih se jedan greje a 2 su za decu, akva park koji ima 4 tobogana za odrasle (14-17 godina) i 3 tobogana za decu (10-12 godina). Od ostalih aktivnosti tu su i teren za mali fudbal, teren za odbojku, teretana, bilijar, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, centar za ronjenje i sportove na vodi, dnevni i večernji program i animacije, uživo muzika, folklor, diskoteka. 

  Za decu tu su: dečije animacije, mini disco, dečije igralište, dečiji bazen, mini zoo, mini klub, takmičenja za mini mis i mini mister. 

  Plaća se: vodeni sportovi, ronjenje i oprema za ronjenje, jedrenje na dasci, piće u diskoteci.

  Spa & wellness

  Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

  Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže.    

  Dečiji bazen
  Aqua park
  Avion
  Sve ukljuceno (AI)
  10 noćenja/11 noćenja
  od 788€
  Odraslih osoba:
  Dece: