Sol Y Mar Beach* - Hurgada

 • nalazi se u Soma Bay-u
 • član je JAZ lanca hotela
 • privatna peščana plaža
 • hotel raspolaže sa 236 soba
 • restorani i barovi
 • 4 bazena za odrasle i 2 za decu
 • sportski i fitness sadržaji

 

 

  Lokacija

  Solymar Soma Beach je novootvoreni hotel i ponosni član JAZ lanca hotela. Nalazi se u Soma Bay-u između hotela Carribbean Soma Bay i Sentido Palm Royale.

  Plaža

  Privatna peščana plaža je jedna od najlepših duž obale Crvenog mora. Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu se ne plaćaju.

  Sopstvena
  U mestu
  Hotelski kompleks

  Smeštaj

  Hotelske sobe su veoma moderne i opremljene su klima uređajem, LCD televizorom sa satelitskim kanalima, ketlerom i privatnim kupatilom. Superior soba:površine oko 50m2 sa pogledom na baštu ili bazen. U sobi može boraviti maksimum dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. Deluxe porodična soba: površine oko 80m2, sastoji se od dve sobe koje su povezane i u jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj dva odvojena standardna ležaja. U sobi može biti smešteno maksimum 3 odraslih i jedno dete do 12 godina.

  Usluga

  All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

  Kompleks (Resort)
  veliki (+ 150 soba)
  TV/SAT TV
  Klima

  Sadržaj

  Hotel sadrži dva bazena, dečiji klub i bazen sa toboganima, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, teren za odbojku na plaži, boćanje, jahanje kamila, Mivida Spa centar, centar za ronjenje i sportive na vodi poput kajtinga i gnjuranja kao I jedrenja na dasci, kao i amfiteatar za razne šou programe I animacije. Takođe u svom sastavu ima i restorane: glavni restoran Oasis, Remal restoran na plaži, Fayrouz orijentalni restoran, Olivo italijanski restoran kao i barova: The Lounge bar u lobiju, Bar na bazenu, Waves bar na plaži i Shisha Corner.

  Avion
  Sve ukljuceno (AI)
  10 noćenja/11 noćenja
  od 842€
  Odraslih osoba:
  Dece: