Adora Calma 4*-Side

adora-calma-side
adora-calma-side
adora-calma-side

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 15km od centra Sidea i Manavgata i 80km od aerodroma u Antaliji. Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se unapred rezervišu i posebno se plaćaju, dok su peškiri za plažu besplatni.

Sadržaj: Glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži, infinity bazen na samoj plaži, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, jedan teniski teren. Wi Fi u lobiju je besplatan.

Sobe: Ukupno 65 smeštajnih jedinica raspoređenih u 65 bungalova, a sve sobe su moderno uređene i poseduju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu; na podu je laminat. Deluxe terrace sobe poseduju još i set za kafu i čaj, bade-mantil i papuče, lepu terasu sa ležaljkama i sve gledaju na more. Romantic sobe imaju i privatni jacuzzi na terasi.

Usluga: All Inclusive - doručak, kasni doručak, ručak, užine, kafa i čaj, večera, noćna supa, lokalna pića, prema hotelskim pravilima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva uvozna pića, sveže ceđene voćni sokovi, turska kafa, sladoled, flaširana pića, kokteli, specijalna vina, A'la Carte restoran, sva hrana i pića nakon 24:00h, sobna usluga, usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, rent a car, sportovi na vodi, reflektori i oprema za tenis, masaža.

  do 100 km
  Sopstvena
  Hotelski smeštaj
  srednji (50 - 150 soba)
  Terasa/Balkon
  TV/SAT TV
  Sef
  Frižider/Mini bar
  Fen
  Uz doplatu
  Klima
  Sauna
  Glavni restoran
  Bar na bazenu
  8 dana/ 7 noći
  cena od 616€
  Odraslih osoba:
  Dece: