Hotel "izvor" wellness&spa hotel sa spoljnim bazenom

10 Hotela sa otvorenim bazenima u Srbiji

         Deset najboljih hotela sa otvorenim bazenima u Srbiji je teško izdvojiti i poređati po kvalitetu jer se svaki hotel, pa i onaj najbolji koji ima spoljni otvoreni bazen istovremeno ističe po nečemu izuzetnom, ali istovremeno po nečem drugom je u začelju niza hotela, odnosno ne  postoji najbolji hotel u Srbiji u svim kategorijama. Na turističkim agencijama je da uz pomoć svojih profesionalnih kontakata saznanja i iskustva svojim klijentima uštedi vreme traganja za odgovarajućim hotelom. Posle informativnog razgovora iskusnog turističkog agenta sa klijentom u kojem se izdvoji šta klijent želi a šta ne želi, agent predoči klijentu odgovarajući hotel, onaj koji je slobodan i koji će mu u najvećoj meri zadovoljiti očekivane potrebe, naravno po najadekvatnijoj ceni.

Dakle, „po meri klijenta“....

Cena hotela koje će turistička agencija ponuditi klijentu obuhvata zatražene usluge i potrebe gosta (paket), jeste ista ili niža od cena hotela prikazanim na sajtovima za rezervaciju hotela ili ako se gost direktno obrati hotelu.

Način plaćanja hotela preko turističke agencije je uglavnom povoljniji od plaćanja hotela preko sajtova rezervacionih sistema ili direktno hotlelu, jer se u sopstvenoj režiji obezbeđenja i plaćanja smeštaja traži 100% plaćanje unapred za najpovoljiju tarifu cena hotela, dok  agencija može obezbediti odložene uslove plaćanja hotela u Srbiji.

Ne manje važna prednost rezervacije hotela preko turističke agencije u odnosu na rezervacione siteme za direktno plaćanje jeste u tome što hoteli po nekada obezbeđuju lošiju sobu za direktnu rezervaciju preko sajtova rezervacionih sistema, čuvajući bolje sobe za svoje goste ili za goste svog vernog  partnera- turističke agencije. Takođe, hotel će se potruditi da gostima upućenim preko turističke agencije, u znak poslovne saradnje prema partnerskoj turističkoj agenciji i ako je moguće,  bez doplate gostu ponuditi bolju sobu. I na kraju, turistička agencija svojom reputacijom, dobrim poslovnim odnosom i ugovornim odnosom sa hotelom može izvršiti neku vrstu poslovnog ili kolegijalnog pritiska na hotel umesto putnika u slučaju da putnik ima izvensnih osnovanih zamerki na hotel i hotelske usluge. U svakom slučaju, ako turista uplati turističke usluge (smeštaj) u turističkoj agenciji, može se reći da ima jaču poziciju. Ovo nikako ne znači da hoteli ako su u mogućnosti neće učiniti bolje od svih da njihov gost bude najbolje moguće uslužen, ali iskustvo govori da sve ide lakše ako postoji i formalna podrška turisti koji borvi u hotelu...

10 hotela sa spoljnim bazenom:

  1. Hotel Izvor 5*   Aranđelovac

Hotel „Izvor“ u Aranđelovcu je jedan od favorita hotelske grupacije A hotela, u čijoj grupaciji se nalazi 5 hotela. Hotel se nalazi 75 kilometara od Beograda.

Sastavni deo hotela „Izvor“ osim raskošne zgrade sa spa&wellnes centra čini akva park od 3 bazena sa mineralnom vodom, koji gosti hotela koriste besplatno. Ukupno ima 15 slajdova za decu i odrasle koji čini ovaj hoterl sa kompleksom spoljnih bazena vodećim hotelom u Srbiji sa spoljnim bazenom.

Osim spoljnih bazena hotel „Izvor“ raspolaže i odličnim spa centrom i zatvorenim bazenima.

Pošto je hotel u Blizini Beograda i njegov deo je namenjen deci, preporučuje se više platežnim porodičnim gostima.

Ponudu paket aranžmana i aktuelne cene možete videti ovde.

Više detalja možete dobiti ovde.

 

Šta sadrži spa&wellness hotela „Izvor“:

Vodene površine Deset unutrašnjih I spoljašnjih bazena sa prirodnom mineralnom vodo

Bio sauna Umanjuje nivo stresa sa raznovrsnom aroma terapijom i svetlosnim efektima

Relaks soba sa himalajskom solju  Dovodi telo u balans i priprema ga za korišćenje Spa sadržaja.

Finska suva sauna  Pojačava imuni sistem, umanjuje bol u mišićima, čini kožu elastičnom i glatkom.

Parno kupatilo Deluje na respiratorni sistem, čisti kožu i izbacuje suvišnu tečnost iz organizma

Ruska banja Stimuliše cirkulaciju i pruža doživljaj potpune harmonije i opuštanja duha i tela.

Tepidarijumi Opuštaju telo i mišiće, koriste se posebno pre i posle korišćenja masažnih bazena, finske saune i parnog kupati

Masaže i tretmani Prilagođene su različitim potrebama gostiju kojima tim profesionalaca garantuje opuštanje, osveženje i podmlađivanje.

Vichy tretmani Predstavljaju kombinaciju hidro-masaže uz pomoć pokretnih mlaznica, rituala, manuelne masaže i proizvoda sa detoksicirajućim dejstvom.

 

Kako doći do hotela?

Šta videti u okolini?

Predlog za izlazak:

 

 

 

A hoteli 0https://a-hotel-izvor.com/image4114.png

 

2. Hotel