Aktivna putovanja i rekreacija | RubiconTravel

Aktivna putovanja i rekreacija

TARA RAFTING

TARA RAFTING
Jedinstveni doživljaj...   Reka Tara suza Evrope, najveći rezervoar pitke vode u Evropi i najdublji kanjon u Evropi. Tara teče kroz divlju netaknutu prirodu, okićena jedinstvenom florom I faunom, uokvirenoj strmim liticama. Jedini zvukovi koji se čuju u kanjonu su cvrkut ptica I žubor vode.

TARA GREEN 7 DANA

TARA GREEN 7 DANA
Osetite čari divljine i netaknute prirode! Pregršt atraktivnih izleta u okolini Bajine Bašte - upoznajte Drinu i Taru. Sedmodnevni aranžman Aranžman obuhvata:    ✴ 7 polupansiona u standardnim sobama (večera – doručak)    ✴ Prevoz do svih destinacija predviđenih za izlete ✴ Ulaznice za sve predviđene posete i usluge stručnog vodiča ✴ Za decu do 12 godina obezbeđeni su popusti (deca do 12 godina imaju 50% popusta ukoliko su u pratnji jedne ili dve odrasle osobe).

TARA GREEN

TARA GREEN
Tara Green je jedan od najatraktivnijih programa u Srbiji. Uključuje smeštaj, krstarenje drinom i po zahtevu i rafting: Trodnevni aranžmanAranžman obuhvata:✴ 3 polupansiona u standard sobama (večera – doručak)✴ Prevoz do svih destinacija predviđenih za izlete✴ Ulaznice za sve predviđene posete✴ Stručnog vodiča✴ Za decu do 12 godina. obezbeđeni su popusti✴ deca do 12 godina imaju 50% popusta ukoliko su u pratnji jedne ili dve odrasle osobe.