Rubicon partneri | RubiconTravel

Rubicon partneri

Poštovani posetioci sajta Rubicon.
Na ovoj stranici sajta Rubicon travel se nalaze ažurirani kontakti partnera sa kojima naša agencija sarađuje na osnovu mišljenja o dobrom kvalitetu usluga.

 Pozivamo zainteresovane partnere da nas kontktiraju i predlože ideje i mere u cilju poboljšanja saradnje i podizanja sopstvenih usluga kroz različite vidove saradnje.

 

RESTORANI

 

"K O N O B A "   - Prote Mateje 35   

Restoran "Konoba" porodični mali i vrlo poznat restoran (oko 45 stolica) smešten je u samom centru grada, blizu Slavije.

Prepoznatljiv je po brižljivo dekorisanom etno ambijentu.

U njemu se služe specijaliteti srpske i balkanske kuhinje, ali sa načinom posluživanja i dekoracijom hrane koji više priliči elitnim restoranima,dok je cena jela i pićaostala u rangu popularnih restorana u koji se svraća vrlo često.

Obzirom da je u vlasništvu porodice koji su uvek prisutni u restoranu, higijena kao i kvalitet hrane i usluga je uvekpod kontrolom, od procesa jutarnjeg pribavljanja svežih najkvalitetnijih namernica od proverenih snabdevača za dnevno spremanje, preko čuvanja hrane, pripremei konačno načina posluživanja hrane. Izbor pića je pažljivo osmišljen, ne da visokim cenama nametne renome restorananego da širim ali i stručnim odabirom asortimana pića omoguće gostima da po prihvatljivoj ceni i uz proeporuku konobara upotpune uživanje u spremljenoj hrani.

Muzika u restoranu je akustična od najviše 2 muzičara koji sviraju i pevaju domaći i inostrani repertoar diskretno i nenametljivo.

Restoran Konoba je postao poznat zbog porodičnih i poslovnih ručkova ili večera kod onih koji obraćaju pažnju na sve detalje,a u poslednje vreme restoran posećuju i susedi jer se u restoranu mogu naručiti i dnevno kuvana jela "za poneti".

Restoran je pogodan i za proslave do 45 gostiju, kada se može rezervisati i čitav restoran, što omogućava punu privatnost i poseban dogovor za ugostiteljske usluge.

Pošaljite upit