Zlatibor | RubiconTravel

Zlatibor

Zlatibor, planina izuzetne lepote koju krase prijatna klima, predivni proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinski potocima. Od Kremanske kotline na zapadu do Uvca na jugu, sve je to Zlatibor! Planinski masiv se prostire između Raške, Hercegovine i Bosne dug 55, a širok 22 kilometra, 1.016 kvadratnih kilometara mahom netaknute prirode, a sva ta lepota na najzdravijoj nadmorskoj visini od oko hiljadu metara. Preko Zlatibora se sudaraju planinske i morske struje koje ubrzavaju lečenje i oporavak od mnogih plućnih i srčanih bolesti i posebno bolesti štitaste žlezde. Nalazi na zapadu Srbije, od Beograda udaljen samo 230 km, kao takva idealno je područje za kratki predah od gradske vreve. Zlatibor pruža savršene uslove za odmor i rekreaciju kroz razne vidove rekreativnog, sportskog, lovnog, zdravstvenog, i kongresnog turizma. Neizostavno treba napomenuti da vredi probati zlatiborske specijalitete, prepešačiti planinu koja je dušu dala za šetnju, otići na kupanje na neki od bazena ili vrela, obići lokalne znamenitosti, okušati se u ekstremnim i manje ekstremnim sportovima. Da, u neposrednoj blizini Zlatibora nalaze se brojni kulturno-istorijski i ontološki spomenici i atrakcije, što Vaš odmor može užiniti sardžajnijim i svakako vednim spomena. Rubicon Travel za Vas uvek ima najbolje predloge gde da idete, šta da radite i gde da se provodite na Zlatiboru.

Bilo da ste rešili da posetite Zlatibor za vikend ili da tamo uživate u letovanju ili zimovanju, budite sigurni da Rubicon Travel ima za Vas preporuku. Zahvaljujući detaljnoj ponudi smeštaja, tim stručnjaka će za Vas odabrati i svakako preporučiti nešto što odgovara Vašem kriterijumu a da to bude po najpovoljnijoj ceni.

VIP CASA

VIP CASA
3 noćenja
cena od 190€
 • bazen i spa
 • vinarija restoran
 • teretana
 • wellness centar

 

Kompleks Vip Casa se nalazi u neposrednoj blizini turističkih sadržaja Zlatibora.

Apartmani su raspoređeni u 5 moderno opremljenih vila Pahulja, Jela, Vina, Iskra i Harizma, sa hotelskom uslugom i bogatim pratećim sadržajem, objedinjenim pod krovom Vip Casa Club-a.

Opisi apartmana:

HOTEL BUKET

HOTEL BUKET

4*

 • Blizu centra
 • Wellness centar
 • Igraonica za decu
 • Parking

 

Pruža komfor vrhunskog kvaliteta i usluge.

Novakov dvor - Zlatibor

Novakov dvor - Zlatibor

Predstavlja idealno mesto za sve one koji svoj odmor žele da provedu u prirodnom i tihom ambijentu.

Hotel Mons 4* - Zlatibor

Hotel Mons 4* - Zlatibor

4*

 • nalazi se na 300m od jezera
 • wellness& spa centar
 • dečija igraonica
 • parking

 

Moderni apartmani hotela Mons na Zlatiboru su savršeni za vaš odmor.

Hotel Mons & Apartmani 4* nalaze se na 300 metara od jezera na Zlatiboru, u neposrednoj blizini  crkve, fudbalskih i teniskih terena. Visok nivo usluge, moderan enterijer i miran kraj, su samo neke od prednosti ovog hotela. Mons Apartmani nalaze se u istom objektu kao i Hotel, tako da su vam na raspolaganju sve prostorije i pogodnosti koje pruža hotel.

Kraljevi konaci- Zlatibor

Kraljevi konaci- Zlatibor

Na centralnom zlatiborskom platou, uz samu obalu jezera, smešteno je apartmansko naselje, biser srpskog planinskog turizma.

Hotel Mir 4* - Zlatibor

Hotel Mir 4* - Zlatibor

4*

Nalazi se u najmirnijem delu turističkog centra, na svega desetak minuta lagane šetnje od centra naselja.

Hotel Iris 4* - Zlatibor

Hotel Iris 4* - Zlatibor

4*

Okružen je borovom šumom, odiše toplinom i idealno je mesto za trenutke mira i opuštanja.

Hotel Iris  visoke kategorizacije od 4 zvezdice, nalazi se u neposrednoj blizini crkve na Zlatiboru, na samo 300m od jezera. Hotel je  izgrađen u planinskom stilu. Hotel Iris poseduje Spa i wellnes. Rubicon Travel Hotel Iris preporučuje za parove.

Vila Barović- Zlatibor

Vila Barović- Zlatibor

Ušuškana u planinskom ambijentu a opet, tako blizu centra i jezera sigurno je pravi izbor za sve goste koji žele mir.

Rubicon Travel toplo preporučuje jedan od najluksuznijih apartmanskih smeštaja na Zlatiboru,  Vilu Barović .

 Za relaksaciju gostiju, vila Barović ima svoj SPA centar, bazen sa pokretnim krovom kao i kafić u samom objektu. Rubicon Travel je preporučuje za sve goste koji žele komfor i udobnost  po izuzetno povoljnim cenama.

Vila Borova - Zlatibor

Vila Borova - Zlatibor

Moderan objekat apartmanskog tipa sa prelepim dvorištem, na samo 100 metara od strogog centra Zlatibora.

Aperitiv bar sa kaminom namenjen isključivo gostima vile, kao i prostrano dvorište okruženo zelenilom koje krasi fontana, letnjikovac i igraonica za decu pružaju posebno zadovoljstvo gostima. Najmlađima je na raspolaganju malo carstvo u okviru prelepog dvorišta  sa ljuljaškama, klackalicama, zamkom i letnjikovcem. Rubicon Travel Vilu Borova preporučuje za porodice. 

Vila Čolović - Zlatibor

Vila Čolović - Zlatibor

 Apartmani  su okruženi borovom šumom tako da su izuzetna lokacija za sve one koji imaju problema sa disajnim organima.

Udaljena je od Tornika 9km. Ima prelepo dvorište sa roštiljem i sardžajima za decu. Rubicon Travel je preporučuje za smeštaj porodica. Objekat poseduje zajedničku prostoriju sa kuhinjom. Mogućnost organizovane ishrane u restoranu domaće kuhinje „Zlatiborski odmor“ (restoran se nalazi 30m od smeštaja).

 

Apartmani Pina- Zlatibor

Apartmani Pina- Zlatibor

Prelepa Vila se nalazi u senovitom ambijentu borove šume nadomak jezera.

Svim gostima nudi idealan moderan smeštaj kao i  idealne uslove za odmor. Pored smeštajnih kapaciteta Vila Pina svojim gostima nudi i Wellnes centar sa saunom i đakuzijem. Poseduje caffe bar, baštu i dečiju igraonicu na otvorenom. Rubicon Travel je imao predivno iskustvo i sa smeštajem gostiju za kongresni turizam, tako da ovu vilu preporučuje kao idealnu za smeštaj poslovnih klijenata.

Apartmani Radosti - Zlatibor

Apartmani Radosti - Zlatibor

Apartmani Radosti nalaze se na 250 metara od centra Zlatibora i hotela Mona. Prostrana kuća u planinskom stilu, nudi smeštaj tipa apartmana i studija sa spavaćom sobom. Dodatne usluge nalik onima koje nude hoteli takože su nešto što nikako ne treba zaboraviti kada su apartmani Radosti u pitanju. Menjanje peškira svaki dan, čišćenje apartmana, vešeraj, skijašnica.... Najpovoljnije cene smeštaja!

Hotel Mona 4* - Zlatibor

Hotel Mona 4* - Zlatibor

4*

 Nalazi se u samom centru Zlatibora, na samo 200 metara od jezera.

Enterijer hotela predstavlja fenomenalan spoj tradicionalnog i novog doba. Hotel Mona u svom sadržaju ima i Lada Bar, Restorani Perun i Vila-za potpuni ugožaj najzahtevnijim klijentima, kongresni centar, wellness i raznovrsna ponuda soba i aprtmana, svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i prepusti odmoru. Rubicon Travel hotel Mona preporučuje za sve zahtevnije klijente.

Klub Satelit - Zlatibor

Klub Satelit - Zlatibor

Nudi prijatan boravak u elegantnom okruženju i prijatnoj atmosferi.

Raspolaže izvanredno opremljenim smeštajem i modernim spa centrom. Posluga u sobi dostupna je 24 sata dnevno. Karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 15000 zadovoljnih gostiju.

Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

Hotel Idila 4* - Zlatibor

Hotel Idila 4* - Zlatibor

4*

Hotel & Spa Idila je savremeni turistički objekat na Zlatiboru, modernog enterijera i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo spa centar sa bazenom i jacuzzi kadom, saunom, parnim kupatilom i teretanom. Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina kao i relaksacija Rubicon Travel Vam toplo preporučuje ovaj hotel kao pravi izbor.

Pages