Toroni | RubiconTravel

Toroni

Vila Duvas - Toroni

Vila Duvas - Toroni

Vila Duvas se nalazi na oko 280m od plaže. Najkraći put peške do plaže je neasfalatirani šljunkoviti prilaz do zadnjeg ulaza u hotel Blue sea za koji gosti dobijaju poseban ključ. U okviru hotela se nalazi manji market za snabdevanje, a gosti uz plaćanje konzumacije pića mogu koristiti bazen i đakuzi hotela. U ponudi su studiji i apartmani u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV , WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa roštiljem kao i parking.

Vila Basil (Blue Sea) - Toroni

Vila Basil (Blue Sea) - Toroni

Vila Basil (Blue Sea) se nalazi na samoj plaži u sklopu hotela Blue Sea. Studiji za 2, 3 ili 4 osobe se nalaze u prizemlju, dok se apartman za 4 osobe i studio za 3 osobe nalaze na I spratu. Svi imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gosti imaju pravo na korišćenje bazena, đakuzija i dečijeg bazena. Moguća je doplata polupansiona u hotelskom restoranu.

Hotel Toroni Blue Sea 3* - Toroni

Hotel Toroni Blue Sea 3* - Toroni

4*

Hotel Toroni Blue Sea 3* nalazi se u mestu Toroni, na srednjem prstu Halkidikija, na poluostrvu Sitonija.

 

 

Despotiko Apartment Hotel & Suites 3* - Toroni

Despotiko Apartment Hotel & Suites 3* - Toroni

Despotiko Apartments Hotel & Suites 3* se nalazi na jednoj od najlepšpih i najdužih plaža Halkidikija, Tristiniki. Najbliže mesto hotela Despotiko 3* je letovalište Toroni (1 km).