Psakudia | RubiconTravel

Psakudia

Aparthotel Pandora - Psakoudia

Aparthotel Pandora - Psakoudia

Apart-Hotel Pandora nalazi se na odličnoj lokaciji u Psakudiji, na laganoj uzvišici 90 metara od plaže, pa većina studija i apartmana ima prelep pogled na more. Objekat posluje u sklopu hotela Melisa, pa su za naše goste obezbeđeni besplatni hotelski sadržaji: bazen u kompleksu hotela (450 m od smeštaja), besplatne ležaljke i suncobran u beach baru hotela uz naručeno piće (350 m od smeštaja).

Vila Panagiota - Psakoudia

Vila Panagiota - Psakoudia

Vila Panagiota (Panajota)

Vila se nalazi u mirnom delu Psakudije, okružena zelenilom, na oko 350m od centra mesta i oko 280m od plaže. Vila Panajota poseduje veliko travnato dvorište i sopstveni parking. Idealna je za porodice sa decom. Studiji i apartmani se nalaze na drugom spratu i svi poseduju prostrane terase, klimu (uračunata u cenu), kuhinju, TV, WI FI. 1/2 studio ima bočni pogled na more a 1/2 +2 apartman ima direktan pogled na more.

Komplex Fotini - Psakoudia

Komplex Fotini - Psakoudia

Komplex Fotini je pogodan za porodice sa malom decom zbog blizine plaže, marketa i restorana. Sam komplex se sastoji od dva objekta, odnosno A i B dela koji se nalaze u zajedničkom dvoristu. Ispred dela A je restoran i mini market. Udaljenost objekata od plaže je svega 20m. Apartmani su novije gradnje i jako prijatnog izgleda. Poseduju kuhinju, kupatilo, klimu, TV i terasu. Svi apartmani imaju direktan pogled more ili bočno pogled more. Preporuka za goste koji žele miran i udoban odmor.

Hotel Cronwell Sermilia Resort 5* - Psakudia

Hotel Cronwell Sermilia Resort 5* - Psakudia

5*

Hotel Cronwell Sermilia Resort 5* nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Sitonija, u mestu Psakudija, na Halkidikiju. Hotel Cronwell Sermilia Resort 5* udaljen je 30 m od peščano-šljunkovite plaže (prelazi se lokalna ulica) i od Soluna oko 85 km.

 

Hotel Philoxenia Bungalows 3*- Psakudia

Hotel Philoxenia Bungalows 3*- Psakudia

3*

Hotel Philoxenia Bungalows 3* se nalazi u mestu Psakudija, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju. 

 

 

 

Melissa hotel 2* - Psakudia

Melissa hotel 2* - Psakudia

2*

Hotel Melissa 2* je smesten u borovoj sumi u Psakudiji, na takozvanom drugom prstu Halkidikija - Sitoniji. Hotel Melissa & Melissa Sea Side View je izgrađen na magičnom predelu borove šume koji se nalazi u Psakoudiji, Sithonia. Psakoudija je jedinstvena destinacija gde možete uživati u mirnom porodičnom odmoru. Melissa Hotel nudi najviši kvalitet usluga istovremeno stvarajući veze prijateljstva i gostoprimstva sa svojim klijentima. Hotel se sastoji od 65 smeštajnih jedinica raspoređenih u 4 odvojene zgrade na samo 75 metara od peščane plaže.