Neos Marmaras | RubiconTravel

Neos Marmaras

Vila Korali

Vila Korali

Vila Korali je kombinacija kvalitetnog smeštaja, predivnog pogleda i lokacije koja će zadovoljiti  i najzahtevnije goste. Vila se nalazi u blizini centra mesta, sa romantičnim pogledom na more, luku i obližnje restorane. Na 200 metara od vile je mala šljunkovita plaža koju koriste gosti obližnjih vila, Paradiso plaža je udaljena 750 metara, a gradska plaža 900 metara. U ponudi su dvokrevetni studiji sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja kao i klasični trokrevetni studiji koji se nalaze na prvom spratu.

Vila Blue Sea

Vila Blue Sea

Vila Blue Sea se nalazi na uzvišenju iznad crkve u Neos Marmarasu, udaljena 150 metara od centra mesta i 600 metara od gradske plaže. Većina studija ima prelep pogled na grad i zaliv Toroneos. Vila se sastoji iz dva objekta u kojma su raspoređeni dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji. Dvokrevetni eco studio je studio koji se nalazi u prizemlju kuće.Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, opremljenu čajnu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo sa dve ringle),TV, terasu sa garniturom za sedenje i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Vila Ioanna - Neos Marmaras

Vila Ioanna - Neos Marmaras

Vila Ioanna se nalazi u centru mesta, 50m od crkve, 500m od gradske plaže.
Studiji su za dve, tri i četiri osobe.
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj (doplata 3.5e), kupatilo, terasa, WiFi.
 

 

Vila Blue Sea - Neos Marmaras

Vila Blue Sea - Neos Marmaras

Vila Blue Sea se nalazi na uzvišenju iznad crkve u Neos Marmarasu, udaljena 150 metara od centra mesta i 600 metara od gradske plaže.

Vila Janis 2 - Neos Marmaras

Vila Janis 2 - Neos Marmaras

Vila Janis 2 je udaljena 120 m od gradske plaže, sa enterijerom koji obiluje mermerom i punim drvetom.

Vila Janis 1 - Neos Marmaras

Vila Janis 1 - Neos Marmaras

Vila Janis je udaljena 120 m od gradske plaže, sa enterijerom od punog drveta, daje toplinu boravka. Raspolaže studijima i apartmanima. Većina smeštajnih jedinica ima pogled na more.

Aparthotel Anesis - Neos Marmaras

Aparthotel Anesis - Neos Marmaras

Aparthotel Anesis je udaljen 200 m od gradske plaže, renoviran je 2014/15, sa  prostranim holom i recepcijom u prizemlju. Pogodan kutak za druženja i ostavljanje prtljaga do polaska autobusa.

Vila Stefanos- Neos Marmaras

Vila Stefanos- Neos Marmaras

Vila Stefanos se nalazi na plaži i naselju PARADISO, na početku Neas Marmarasa. Vila je udaljena 80m od plaže, okružena je prijatnim zelenilom i raspolaže sopstvenim parkingom. Vila raspolaže studiiima 1/2 i 1/3, kao i apartmanima 1/4 (sa 3 standardna ležaja i jednim proširenim ležajem od 1.20m). Svaki studio/apartman ima TWC, opremljenu kuhinju, TV, klima uredjaj, terasu sa tendom, garniturom za sedenje,  želuzinama i mrežama za komarce. Promena posteljine na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana. Gostima je na raspolaganju WI-FI internet 

Vila Alkioni - Neos Marmaras

Vila Alkioni - Neos Marmaras

Vila Alkioni se nalazi uz obalu mora, u mirnom kraju, u neposrednoj blizini plaže (tri minuta hoda). Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima sa kuhinjom-nišom (kompletno opremljena sa posuđem, dve ringle, frižider), kupatilom (tuš kada,WC, lavabo sa ogledalom), terasama ( duboka lođa )  koje gledaju na more, TV i AC. Gostima je na raspolaganju WI-FI internet. Upotreba klime nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta 3 EUR dnevno. Promena posteljine na svakih pet dana.

Vila Kostas - Neos Marmaras

Vila Kostas - Neos Marmaras

Vila Kostas se nalazi na izuzetnoj lokaciji – na samoj glavnoj plaži Neos Marmarasa, u prvom redu. Vila poseduje četvorokrevetne I petokrevetne apartmane.  Apartmani se sastoje iz spavaće sobe sa francuskim ležajem, druge prostorije sa 3 ležaja I televizorom. Kuhinja je izdvojena, kao i prostorija sa trpezarijskim stolom. Apartman poseduje TWC, klima uredjaj, kao I veliku terasu sa garniturom za sedenje sa direktnim pogledom na more. Promena posteljine vrši se na 5 dana.  

Vila Kaiki- Neos Marmaras

Vila Kaiki- Neos Marmaras

VILA KAIKI nalazi se u središnjem delu Neos Marmarasa, na samoj obali, šetalištu. Ima fantastičan pogled na dok i more. Udaljena je od glavne plaže oko 5 min. hoda. Apartmani su tipa dupleks sa dve spavaće sobe, opremljenom kuhinjom, kupatilom sa tuš kabinom i prostranom terasom sa garniturom za sedenje i tendom. Apartmani se nalaze na prvom spratu i poseduju TV i klimu uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Promena posteljine vrši se na 5 dana.

Vila Stela - Neos Marmaras

Vila Stela - Neos Marmaras

Vila STELA ima izuzetno povoljan položaj u odnosu na plažu. Nalazi se u neposrednoj blizini glavne gradske plaže, u prvom redu kuća u Neos Marmarasu, pored igrališta. Apartmani su tipa studio, dvokrevetni, trokrevetni i trokrevetni sa francuskim ležajem +  jednim klasičnim ležajem iz koga se izvlači još jedan ležaj (studio 1/3+1) ,  sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i terasom. U svakom studiju  se nalazi TV, klima uređaj. Upotreba klime nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta 3 EUR dnevno. Zamena posteljine vrši se na 5 dana.

Vila Panorama- Neos Marmaras

Vila Panorama- Neos Marmaras

Vila Panorama se nalazi u blizini glavne plaže, na oko 3-4 minuta hoda. Svi studiji i apartmani gledaju ili na luku ili na plažu prema Porto Carrasu. Vila poseduje 1/3 studije, 1/4 studije i 1/4 apartmane. Trokrevetni studio sadrži jedan francuski ležaj i jedan klasičan ležaj, četvorokrevetni studio i apartman sadrže jedan francuski ležaj i dva klasična ležaja.

Vila Nikos - Neos Marmaras

Vila Nikos - Neos Marmaras

Vila Nikos se nalazi u centru Neos Marmarasa kod fontane, (sa unutrašnje strane kuće bašta), na samoj obali mora. Udaljena je od glavne plaže 5-6 min hoda. Svi studiji se nalaze u parteru i na 1. spratu. Studiji su 1/2 (jedan francuski ležaj), 1/3 (jedan francuski ležaj i jedan klasičan ležaj) i 1/3+1 (jedan francuski ležaj, jedan klasičan ležaj iz koga se izvlači još jedan ležaj).

Vila J&P- Neos Marmaras

Vila J&P- Neos Marmaras

Vila J&P se nalazi na obali Paradizo plaže. Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi Ležajevi: Standardni francuski i single ležajevi Pogodnosti: Dvorište. Klima: Korišćenje klime je bez doplate. 

Pages