Metamorfozis | RubiconTravel

Metamorfozis

Vila Makis House

Vila Makis House

3*

Vila Makis House se nalazi u neobično lepom ambijentu, okružena zelenilom, palmama, maslinama i borovom šumom. Ovaj ambijent upotpunjuju i prateći sadržaji kao što su, bazen pristojnih dimenzija, sa suncobranima i ležaljkama, letnjikovac sa roštiljem pored bazena i igralište za decu. Sadržaj i samo okruženje vile daju jednu toplu porodičnu atmosferu. Makis House je vila koja je dobro poznata na srpskom tržištu, a gosti koji se godinama vraćaju su dovoljna preporuka da baš ona bude vaš izbor.

Vila Reveka . Metamorfozis

Vila Reveka . Metamorfozis

Vila Reveka je idealna za one koji ne vole puno da pešače jer se nalazi na samo 70m od plaže. Ako volite da provodite jutro na terasi uživajući u pogledu na mediteransko zelenilo, dok udišete miris borovih iglica, ovo je prava kuća za vas. Pružićete samo par koraka do prvog supermarketa i taverne, a u blizini je i igralište za mališane. Vila raspolaže četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, kao i studijima za dve, tri i četiri osobe. U svim se nalazi izdvojena (bez vrata) prostarana kuhinja sa velikim frižiderom i potrebnim priborom, TWC, TV, WiFi i klima koja je uključena u cenu.

Hotel Golden Beach - Metamorfozis

Hotel Golden Beach - Metamorfozis

3*

- dva deteta do 16 god besplatno
-30m od plaže - Metamorfozis
- usluga u hotelu pun pansion
- standard sobe
- moguć smeštaj za 2-4 osobe
- klima, WiFi, peškiri, bazen...

 

Vila Makis House - Metamorfosis

Vila Makis House - Metamorfosis

 Vila Makis House je udaljena od plaže "Metamorphosis" na oko 250 metara.
Vila Makis House se nalazi u lepom ambijentu, okružena zelenilom, palmama, maslinama i borovom šumom. Vila poseduje bazen  sa suncobranima i ležaljkama, letnjikovac sa roštiljem pored bazena i igralište za decu.  Makis House poseduje različite  smeštajnih jedinica koje su Idealne za pojedince, parove, porodice sa decom i veća društva.U dvorištu vile se nalazi besplatni privatni parking.

Hotel Blue Dolphin 4* - Metamorfozis

Hotel Blue Dolphin 4* - Metamorfozis

4*

Hotel Blue Dolphin 4* nalazi se u mestu Metamorfozis, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju. 

 

 

Hotel Village Mare 4* - Metamorfozis

Hotel Village Mare 4* - Metamorfozis

4*

Hotel Village Mare 4* nalazi se u mestu Metamorfozis, na Sitoniji. Hotel Village Mare 4* udaljen je 100 m od plaže, oko 2 km od centra Metamorfozisa i 80 km od Soluna. 

Hotel Simeon 3* - Metamorfozis

Hotel Simeon 3* - Metamorfozis

3*

Hotel Simeon 3* je mali porodični hotel nalazi se u srcu Sitonije, u prelepom okruženju malog gradića Metamorfozis.

Svojim gostima nudi apsolutni mir i opuštanje na 70-tak metara od mora. Hotel Simeon 3* ima ukupno 60 soba rasporedjenih u tri zgrade. Sve sobe su opremljene klima uredjajem, telefonom, malim frižiderom, balkonom, kupatilom sa tuš kabinom. Standardne sobe: oko 25m2, namenjene za 2-2 osobe. Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, sala sa kaminom, otvoren bazen...

Apartmani Metamorfozis - Metarmofozis

Apartmani Metamorfozis - Metarmofozis

Lokacija: Nalaze se u centru mesta, u blizini crkve i hotela Simeon i raspoređeni su u dve vile. Od plaže su udaljeni 160m (vila br. 1) odnosno 250m (vila br.2).

Hotel Porto Matina 2* - Metamorfozis

Hotel Porto Matina 2* - Metamorfozis

2*

Hotel Porto Matina 2* nalazi se pored samog mora u mestu Metamorfozisu, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju.

 

 

Olympic Bibis 2* - Metamorfozis

Olympic Bibis 2* - Metamorfozis

2*

Hotel Olympic Bibis 2* nalazi se u mestu Metamorfozis, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju. 

 

 

Vila Petridis Beach - Metamorfozis

Vila Petridis Beach - Metamorfozis

Apartmani su u malom kompleksu Vile Petridis beach-a nalaze se u neposrednoj blizini plaze u Metamorfozisu kao i  janisovog marketa. Ulicni parking je u neposrednoj blizini a na minut-dva hoda su i tri restorana, telefonska govornica kao i park sa deĉijim igralištem. Petridis Beach apartmani okruzeni su zelenilom, travnjakom i cvećem. Apartmani su funkcionalni, dobro opremljeni, imaju TV i klima uredjaje, prostrane spavaće sobe i lepe, velike balkone.