Ipsos | RubiconTravel

Ipsos

Vila Zeus - Ipsos, Krf

Vila Zeus - Ipsos, Krf

Appart Hotel Zeus je udaljen oko 500 m od plaže. Nalazi se u mirnom okruženju na prelasku mesta Ipsos u Pirgi, koji su spojeni. Ovaj apart kompleks se sastoji iz dva objekta koji su smešteni u prelepo uređenom dvorištu sa bazenom. Objekat raspolaže sa studijima koji su dvokrevetni i dvokrevetni sa pomoćnim ležajem. Svaka smeštajna jedinica je opremljena sa čajnom kuhinjom, TWC, TV, WiFi, klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 5 eur dnevno, kao i lepim terasama koje gledaju na dvorište ili ulicu.

Hotel Yannis 3* - Ipsos, Krf

Hotel Yannis 3* - Ipsos, Krf

3*

Tradicionalno izgrađen hotel Yannis 3* je smešten u selu Ipsos, na svega 50 metara od plaže i centra odmarališta. U ponudi ima otvoreni bazen opremljen ležaljkama i suncobranima koga okružuju bujni vrtovi. Stari grad u Krfu udaljen je 15 km od hotela Yannis, a Međunarodni aerodrom Krf 16 km. Autobuska stanica i bankomat udaljeni su 50 metara od objekta. Raznovrsni barovi i restorani smešteni su pored luke, na svega 5 minuta hoda od hotela Yannis. 

Aparthotel Annaliza - Ipsos, Krf

Aparthotel Annaliza - Ipsos, Krf

Apart-hotel Annaliza je smešten na svega 150 metara od plaže u Ipsosu. U blizini se nalaze brojni barovi, restorani i prodavnice. Nedaleko od apart-hotela Annaliza nalazi se autobuska stanica koja nudi vezu sa Krfom, udaljenim 15 km. 

Sobe apart-hotela Annaliza poseduju potpuno opremljenu kuhinju, frižider, satelitsku televiziju i prostor za sedenje. Klima-uređaj je na raspolaganju uz doplatu. Svi apartmani sadrže velike balkone sa kojih se pruža pogled na bazen ili vrt.