Benices | RubiconTravel

Benices

Vila Casa dei Venti - Benices, Krf

Vila Casa dei Venti - Benices, Krf

Vila Casa dei Venti nudi smeštaj u Benicesu, na 9 km od grada Krfa. Kućni ljubimci su dobrodošli. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Gostima je na raspolaganju plaža Caki na samo 100 metara.

Sobe sadrže TV i kuvalo.

Objekat ima ostavu za prtljag. Nudi vrt sa prostorom za sedenje i pogled na more iz svih soba i zajedničkih prostorija.Gostima je omogućen pristup plaži i bazenu koji su deo objekta, nakom minimalne konzumacije u baru. Plaža i bazen su udaljeni 1,5 km.

Autobusko stajalište se nalazi u blizini.

Hotel Potamaki Beach 3* - Benices, Krf

Hotel Potamaki Beach 3* - Benices, Krf

3*

Hotel Potamaki Beach 3* se nalazi kraj plaže u Benitsesu, na Krfu. Hotelska recepcija radi 24 sata dnevno.

Hotel Potomaki 3* nudi 170 jednostavno nameštenih soba, od kojih većina ima pogled na more. Sve sobe sadrže satelitsku televiziju i frižider. Klima i Wi-Fi su besplatni gostima hotela.

Gosti mogu uživati u slatkovodnom bazenu s velikom terasom sa suncobranima, ležaljkama i tuševima. Tu je i bazen za decu. Hotel Potomaki Beach 3* je prilagođen osobama sa invaliditetom i poseduje lift. 

 

Hotel Bella Vista 2* - Benices, Krf

Hotel Bella Vista 2* - Benices, Krf

2*

Hotel Bella Vista je krfski hotel koji gostima nudi klimatizovan smeštaj i izdašan grčki doručak. Hotel Bella Vista se nalazi 12 km južno od grada Krfa i 11 km od krfskog aerodroma.