Ammouliani | RubiconTravel

Ammouliani

Vila Garifalja - Ammouliani

Vila Garifalja - Ammouliani

Vila Garifalja je udaljena oko 300 m od luke, koja povezuje ostrvo sa lukom Tripiti na Atosu. Smeštena je na litici stene sa koje se pruža pogled na more. Nedaleko od vile je nekoliko uvala sa malim plažama, na oko 50 m je plaža “Karnagio”, nedaleko od nje plaža “Limani”, odmah ispod hotela “Sunrise”. Zatim na oko 300 m udaljenosti od vile, u centralnom delu sela, ispod najpoznatije taverne “Janis” je plaža “Tzanis”.

Vila Eleni - Ammouliani

Vila Eleni - Ammouliani

Vila Eleni se nalazi u centru mesta, udaljena oko 100m od mora. Preko puta vile je novoizgrađeni dečiji park za zabavu naših najmlađih gostiju. Idealno je pozicionirana za one kojima je važno da im sve bude blizu, jer se u neposrednoj blizini vile nalaze se marketi, taverne, restorani brze hrane, kafići, picerija, apoteka i ostali sadržaji neophodni za ugodan i bezbrižan odmor. Vila poseduje studije za smeštaj 2-4 osobe i duplex apartmane za 4-6 osoba, pa se preporučuje za sve kategorije putnika - parove, manja i veća društva i porodice.

Vila Demi - Ammouliani

Vila Demi - Ammouliani

Vila Demi je udaljena oko 70 m od plaže Kalopigado, oko 100 m od najbolje plaže Alikes, a na 1.5 km od mesta Amuljani. Vila  se nalazi na blagom uzvišenju sa živopisnim ambijentom. 

Vila Limanaki - Ammouliani

Vila Limanaki - Ammouliani

Vila Limanaki Amouljani se nalazi u oblasti Alikes, na ostrvu Amouljani. Vila je udaljena oko 30 m od plaže. Svi studiji imaju pogled na more i poluostrvo Atos.

Vila Filiko 2 - Ammouliani

Vila Filiko 2 - Ammouliani

Vila Filko 2 se nalazi u centralnom delu ostrva Amuljani, na oko 200 m od plaže Galini i od plaže Limanaki. Vila se nalazi preko puta vile Filiko I, koja je takođe u našoj ponudi.

Vila Filiko 1 - Ammouliani

Vila Filiko 1 - Ammouliani

Vila Filiko I se nalazi u centralnom delu ostrva Amuljani, na oko 200m od plaže Galini i od plaže Limanaki. Sam izgled vile Filiko I i ambijenta oko vile, ostavlja utisak tradicionalih grčkih vila.

Vila Filipos - Ammouliani

Vila Filipos - Ammouliani

Vila Filippos nalazi se na ostrvu Amulijani izmedju Sitonije i Svete Gore. Sastoji se od 14 soba za 2,3 ili 4 osobe. Vila je udaljena 100 metara od mora. 

Hotel Ammouliani 3* - Ammouliani

Hotel Ammouliani 3* - Ammouliani

3*

Hotel Ammouliani 3* se nalazi na istoimenom ostrvu, 200m od luke Amouilani, preko puta Atosa, nekoliko minuta od grada Uranopolisa trajektom.

Hotel Ammouliani je mali udoban hotel koji ima dva sprata, širok spektar prostranih soba, jednostavan stil. Renoviran 2013. godine (nameštaj, sala za doručak). 

Opis sobe:

Sve sobe imaju klima uređaj, televizor, mini - frižider, tuš, fen, balkon / terasa.

Jednokrevetna soba prilagođena za 1 odraslu osobu, sa bračnim krevetom.

Hotel Sunrise 3* - Ammouliani

Hotel Sunrise 3* - Ammouliani

3*

Hotel Sunrise se nalazi na ostrvu Amuljani (Amulliani), koje pripada poluostrvu Atos. Hotel Sunrise se nalazi 300 m od luke. Na ostrvo Amuljani  se prelazi 10-minutnom vožnjom brodićem od luke Tripiti na Atosu do luke Amuliani (na svakih sat vremena). Hotel Sunrise se nalazi 30 m od peščano-šljunkovite plaže (do koje vode stepenice). Od Soluna je udaljen oko 125 km. Hotel Sunrise ima  46 soba.

Hotelska ponuda: recepcija, sala za doručak, bar, TV sala, sef, bežični internet.