Planine Srbije

HOTEL STARA PLANINA

HOTEL STARA PLANINA

4*

Hotel Stara Planina je otvoren  2012. godine i raspolaže impresivnim velnes sadržajima, kao što su hidromasažne kade, teretana i bazen.

Hotel Stara Planina nudi all-inclusive light uslugu, koja uključuje bogat doručak na bazi švedskog stola, lagani ručak, bogatu večeru na bazi švedskog stola i pića tokom obroka.

Ostali sadržaji hotela obuhvataju à-la-carte restoran, bar i nekoliko prodavnica. Deca se mogu zabavljati u igraonici ili na igralištu.

TARA GREEN 7 DANA

TARA GREEN 7 DANA

Osetite čari divljine i netaknute prirode! Pregršt atraktivnih izleta u okolini Bajine Bašte - upoznajte Drinu i Taru.

Sedmodnevni aranžman

Aranžman obuhvata:

   ✴ 7 polupansiona u standardnim sobama (večera – doručak)

   ✴ Prevoz do svih destinacija predviđenih za izlete

✴ Ulaznice za sve predviđene posete i usluge stručnog vodiča

TARA GREEN

TARA GREEN

Trodnevni aranžman
Aranžman obuhvata:
✴ 3 polupansiona u standard sobama (večera – doručak)
✴ Prevoz do svih destinacija predviđenih za izlete
✴ Ulaznice za sve predviđene posete
✴ Stručnog vodiča
✴ Za decu do 12 godina. obezbeđeni su popusti
✴ deca do 12 godina imaju 50% popusta ukoliko su u pratnji jedne ili dve odrasle osobe.

HOTEL BUKET

HOTEL BUKET

4*

Hotel Buket Zlatibor nudi restoran, fitnes centar, bar i zajednički salon, a nalazi se na Zlatiboru. Ovaj hotel sa 4 zvezdice ima vrt i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom i sopstvenim kupatilom.  Hotel poseduje bazen u zatvorenom, spa centar i recepciju koja radi non-stop.Hotelske sobe su opremljene radnim stolom i flat-screen TV-om. Sve sobe sadrže garderober. Gosti hotela Buket Zlatibor mogu da uživaju u kontinentalnom ili doručku na bazi švedskog stola. Ponuda smeštajnog objekta obuhvata i raznovrsne velnes sadržaje, uključujući hidromasažnu kadu i saunu.

HOTEL PUTNIK

HOTEL PUTNIK

4*

Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 m/nv. Hotel Putnik Kopaonik sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim. Smeštajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 ležaja, od kojih je gostima na raspolaganju u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba.

Novakov dvor - Zlatibor

Novakov dvor - Zlatibor

Novakov Dvor se nalazi na oko 300m od strogog centra Zlatibora u naselju Đurkovac. Nudi smeštaj u : jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sobe su sa zasebnim kupatilom, TV prijemnikom, frižiderom, direktnim telefonskom linijom, zasebnom terasom. U sklopu objekta se nalazi restoran (kapaciteta 80 mesta unutar objekta i 50 mesta na terasi), pa tako gosti mogu birati uslugu smeštaja - prenoćište, noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.

Hotel Mons 4* - Zlatibor

Hotel Mons 4* - Zlatibor

4*

Hotel Mons & Apartmani 4* nalaze se na 300 metara od jezera na Zlatiboru, u neposrednoj blizini  crkve, fudbalskih i teniskih terena. Visok nivo usluge, moderan enterijer i miran kraj, su samo neke od prednosti ovog hotela. Mons Apartmani nalaze se u istom objektu kao i Hotel, tako da su vam na raspolaganju sve prostorije i pogodnosti koje pruža hotel.

 Garni Hotel Mons i Mons Apartmane turiskička agencija Rubicon travel preporučuje za porodice sa decom.

Kraljevi konaci- Zlatibor

Kraljevi konaci- Zlatibor

Kraljevi konaci su najelitnije naselje Zlatibora, po svojoj lepoti i funkcionalnosti može da parira visokorangiranim smeštajima u svetu. Rubicon Travel ovaj smeštaj preporučuje za hedoniste.

Hotel Mir 4* - Zlatibor

Hotel Mir 4* - Zlatibor

4*

Hotel Mir je savremeni turistički objekat visoke kategorije 4 zvezdice smešten na Zlatiboru. Uz superiorni kvalitet smeštaja hotel Mir poseduje i restoransku ishranu uz poštovanje svih specifičnih zahteva ukoliko ih Ima.  Rubicon Travel ga preporučuje kao odličan izbor za sve vrste gostiju, od onih porodičnih preko zahtevnih poslovnih klijenata do parova. Hotel MIR u ponudi ima spa sadržaje, salu za fitnes i à-la-carte restoran i bar sa terasom.

Hotel Iris 4* - Zlatibor

Hotel Iris 4* - Zlatibor

4*

Hotel Iris  visoke kategorizacije od 4 zvezdice, nalazi se u neposrednoj blizini crkve na Zlatiboru, na samo 300m od jezera. Hotel je  izgrađen u planinskom stilu. Okružen je borovom šumom, odiše toplinom i idealno je mesto za trenutke mira i opuštanja. Hotel Iris poseduje Spa i wellnes. Rubicon Travel Hotel Iris preporučuje za parove.

Pages