Parga

Vila Elsa

Vila Elsa

Vila Elsa je kvalitetan objekat koji se po prvi put radi na našem tržištu. Nalazi se iznad centra Parge (300 metara), 100 metara uzbrdo iznad magistrale, u mirnom delu mesta. Od gradske plaže Krioneri vila je udaljena oko 800 metara, dok do poznate plaže Valtos ima oko 950 metara. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije u prizemlju koji izlaze na lepo uređeno dvorište, kao i četvorokrevetni dupleks apartman na spratu.

Vila Nafsika

Vila Nafsika

Vila Nafsika, kvalitetan, renoviran objekat, nalazi se u mirnom, ravnom delu Parge, ušuškana u maslinjaku što je čini jednom od omiljenih među ljubiteljima Parge kojima ne prija konfiguracija terena samog mesta (poznato je kao brdovito). Od plaže Piso Krioneri je udaljena oko 550 metara, a od plaže Krioneri oko 650 metara. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i trokrevetnim apartmanima koji se nalaze na prizemlju, visokom prizemlju i prvom spratu.

Hotel Parga Beach 4* - Parga

Hotel Parga Beach 4* - Parga

4*

Hotel Parga Beach se nalazi na najpoznatijoj plaži regije Parge, skoro 2 km dugačkoj Valtos plaži, okružen bujnim, uređenim vrtom i maslinjacima. Prijatnom šetnjom plažom, uz prekrasne zalaske sunca, dolazi se do centra Parge udaljene svega kilometar. Hotel se sastoji iz glavnog restorana, recepcije i velikog broja prijatnih bungalova smeštenih u negovanom vrtu.

Hotel Angela 3* - Parga

Hotel Angela 3* - Parga

3*

Hotel Angela 3* se nalazi na 50 metara od plaže Piso Krioneri, odmah do hotela Achilleas, na svega 300 metara od centra. Ovaj hotel je svakako preporuka za goste koji žele da budu blizu svih desavanja i centra. Hotel pored odlicne lokacije, poseduje recepciju, bar, i parking. Sobe u hotelu imaju pogled ka kopnu, ili ka moru, svaka soba ima: TV,  frižider, A/C, telefon, sef, terasu, ili balkon. Hotel poseduje odličan bar sa pogledom na more, koji pruža mogućnost gostima da se opuste i uživaju.

Hotel Agios Nektarius 3* - Parga

Hotel Agios Nektarius 3* - Parga

3*

Hotel Agios Nektarius 3* je veoma lep gradski hotel i nalazi se na 200m od lučice i gradske plaže. Nalazi se u centru grada, sa velikim brojem butika, prodavnica i različitih restorana i taverni.

Hotel Achileas 3* - Parga

Hotel Achileas 3* - Parga

3*

Hotel Achileas 3*  smešten je u mirnom delu Parge, na maloj plaži Piso Krioneri, sve sobe su sa klimom, balkonom, kupatilom, SAT TV, telefonom i mini barom. Neke sobe gledaju na more, a neke ka kopnu. Hotel je na svega pet minuta od centra i luke. Od sadržaja hotel poseduje Atrium Bar, saunu, hamam i jakuzzi, kao i parking uz doplatu.

Vila Marietta - Parga

Vila Marietta - Parga

Vila Marieta je apartmanska kuća sa standardno opremljenim studijima, nalazi se iznad centra Parge, u blizini stare tvrđave i na oko 450m od čuvene plaže Valtos. Vila je "B" kategorije, po lokalnoj kategorizaciji i odličana je za vaš odmor i letovanje.

Vila Diogenis - Parga

Vila Diogenis - Parga

Vila DIOGENIS A Kat – Ova lepa i luksuzna vila se nalazi  iznad maslinjaka i Valtos plaže. U okviru kompleksa vile, nalazi se bazen sa ležaljkama odakle se pruža lep pogled na okolinu. Nalazi se na 400 m od mora i isto toliko od starog grada Parge. Kompleks se sastoji od četri zgrade koje zajedno sa bazenom i vrtom čine jednu izuzetnu celinu. Kompleksom dominira bazen sa sunčanom terasom i garniturama za ležanje. Pored bazena je dostupan wi-fi.

Vila Tsimas - Parga

Vila Tsimas - Parga

Vila Tsimas se nalazi na 550m od plaže Piso Krioneri.  Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima kao i  1/4 i  1/5 duplex apartmanima. Svi studiji/apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV i klima uređaj (doplata na licu mesta). Studiji se čiste na 6 dana, a zamena posteljine i peškira je na 3 dana. Vila poseduje roštilj u dvorištu i internet.

Vila Sifakis - Parga

Vila Sifakis - Parga

Vila Sifakis se nalazi na 150 m od centra Parge, na desetak metara od vile Miltos i hotela Bacoli, a od plaže je udaljena 350m.

Pages